ipjbn

Persoane reţinute pentru 24 de ore

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale în colaborare cu Poliţia Oraş Năsăud, Poliţia Oraş Beclean şi Serviciul Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, sprijiniţi de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş, fiind în continuarea cercetărilor într-o cauză penală aflată sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa-Năsăud, au efectuat nouă percheziţii domiciliare pe raza judeţului Argeş la locuinţele unor persoane, cu vârste curprinse între 21 de ani şi 46 de ani.

„În urma percheziţiilor efectuate de către poliţişti au fost identificate şi ridicate bunuri şi valori în vederea efectuării cercetărilor, respectiv: 214 motoare auto având capacitatea cilindrică de 1,5 DCI, suma de 2.000 euro, telefoane mobile, cartele SIM, laptop-uri, plăcuţe cu numere de înmatriculare precum şi diverse înscrisuri care fac obiectul cauzei.
De asemenea, au fost indisponibilizate două autoutilitare ( cap tractor) marca Volvo respectiv marca Scania şi o semiremorcă marca Schmitz, cu o valoare de piaţă de 32.000 euro, folosite la comiterea de infracţiuni. Totodată, au fost conduse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud, un număr de şapte persoane în baza mandatelor de aducere emise în cauză, iar faţă de trei persoane, cu vârste curprinse între 27 de ani şi 46 de ani, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, pe o perioadă de 30 de zile.
Cercetările sunt continuate de către poliţişti pentru stabilirea şi identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională”, informează IPJ BN.

Acţiunea s-a realizat cu suportul de specialitate a Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

(2)

Leave a Reply