PES

PES activists România are încredere că Liviu Dragnea

Potrivit unui comunicat, PES activists România are încredere că Liviu Dragnea va duce stânga la victorie la alegerile parlamentare.

Reuniți la Pitești, în cadrul Adunării Generale, reprezentanții PES activists România au discutat despre rezultatele alegerilor locale și acțiunile care urmează a fi realizate în perspectiva alegerilor parlamentare.

„Alegerile locale au dovedit că stânga românească are proiectele cele mai credibile pentru dezvoltarea comunităților locale. Rezultatele noastre au fost lăudate de colegii din Partidul Socialiștilor Europeni (PES) și fac din Partidul Social Democrat una dintre cele mai puternice formațiuni politice de stânga din Europa.
Suntem convinși că președintele PSD, Liviu Dragnea, va conduce stânga la victorie la alegerile parlamentare”, a declarat europarlamentarul Victor Negrescu, președintele-coordonator național al PES activists România.

În cadrul Adunării Generale au fost prezenți o parte dintre aleșii locali ai PSD activi în cadrul organizației PES activists România și s-a discutat despre recentele evoluții în politica europeană în contextul Brexit-ului, a declarat Ciprian Ceclan-Oprea, președintele-coordonator al PES activists Bistrița-Năsăud.

(2)

Leave a Reply