impaduriri

Peste 1.000 de voluntari și o pădure

Spiritul Tășuleasa Social a animat cca 1.500 de voluntari la Sânmihaiu de Câmpie, unde a prins viață Pădurea Transilvania 3.0.
Voluntarii au plantat 40.000 de puieți din diferite specii.

 

„Se naște o pădure! Tășuleasa Social este un fenomen și mă bucur din suflet că sunt de la noi din Bistrița-Năsăud! Pădurea Transilvania 3.0 la Sânmihaiu de Câmpie!”, a precizat pe pagina de socializare, președintele CJ, Radu Moldovan.

Nici Ovidiu Frenț nu a rezistat fără să nu spună un cuvânt.

„Acțiunea de împădurire inițiată de Alin Ușeriu, Pădurea Transilvania 3.0, la Sânmihaiu de Câmpie (BN), o zonă în care nu se mai știe de când pădurile nu mai fac parte din realitatea înconjurătoare: 1.200 de voluntari (și ei speciali), forțe de ordine, de specialitate și de prim-ajutor – 11 ha de teren care în 7 ani se vor transforma în pădure. Au contribuit la reușita acțiunii: Tășuleasa Social, Primăria Sânmihaiu de Câmpie, Ocolul Silvic Experimental Lechința, IPJ, IJJ, ISU, GF, GM, APM și Crucea Roșie, coordonați de Instituția prefectului”, a notat și prefectul Ovifiu Frenț.

Și Asociația Tășuleasa Social a mulțumit voluntarilor.

„Mulțumiri voluntarilor care ne-au fost alături astăzi, la nașterea Pădurii Transilvania 3.0!”, a notat Asociația Tășuleasa Social, pe pagina de socializare.

sursa foto: Ovidiu Frenț

impadurire 1 impadurire 2 impadurire 3 impadurire

 

Mai multe foto aici .

(8)

Leave a Reply