Peste 30 de posturi vacante în Germania

S-a stabilit data de 8 septembrie pentru organizarea selecţiei posturilor din Germania în domeniul hotelier – gastronomic!

EURES România dispune de 34 de posturi pentru lucrătorii calificaţi în domeniul hotelier – gastronomic, care doresc să desfăşoare o activitate sezonieră în Germania, pentru care se va organiza selecţie la Braşov, în data de 8 septembrie 2016. Centrala de Mediere a Străinilor şi Specialistilor ZAV Bonn împreuna cu, Marriott Hotel Frankfurt și Block House oferă locuri de muncă pentru următoarele meserii: ospătar – 22 de posturi, barman – 2 posturi, bucătar/commis de cuisine/bucătar grill – 8 posturi și recepționer – 2 posturi.
Pentru ocuparea posturilor de ospătar, barman și bucătar/commis de cuisine/ bucătar grill sunt solicitate persoane care au calificare profesională încheiată și/sau experienţă în domeniu, precum și cunoștinţe bune de limba germană și engleză (nivel A2 – B1). Pentru posturile de recepționer, candidații trebuie să aibă calificare profesională încheiată și/sau experienţă în domeniu, să cunoască sistemul OPERA (sistem hotelier de operare) și să aibă cunoștinţe de limba germană și engleză, nivel C1- C2.
Angajarea se face pe o perioadă de 1 an, cu posibilitate de prelungire a contractului de muncă pe perioadă nedeterminată. Salariul oferit este de 1500 – 2206 euro brut/lună, ȋn funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de ospătar și barman și de 1500 – 2054 euro brut/lună, ȋn funcție de calificare și experiența profesională, pentru posturile de bucătar/commis de cuisine/bucătar grill și recepționer.
Hotel Marriott Frankfurt asigură cazare și masă (doar ȋn timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigură cazare ȋn primele 6 luni și masă pe toată perioada contractului de muncă (doar ȋn timpul programului de lucru).
Persoanele care doresc să aplice pentru aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă din judeţul de domiciliu (respectiv AMOFM Bucureşti), pentru a-şi completa formularele de aplicare (C.V-ul model Europass şi Bewerbung-ul să fie completate la calculator). Verificarea cunoştinţelor de limbă germană se va realiza telefonic. Candidaţii al căror nivel de limbă germană corespunde solicitării angajatorilor, vor putea participa la selecţia organizată de către A.J.O.F.M. Braşov. Termen limită de aplicare: 31.08.2016.

(6)

Leave a Reply