Peste 4 km au fost asfaltați în comuna Salva

Încă un tronson de drum asfaltat în lungime de 4,2 kilometri, pentru comuna Salva.
Valoarea totală a investiţiei este în valoare de 4,4 milioane de lei, banii provenind de la Guvernul României prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Locală.

Preşedintele Consiliului Judeţean Radu Moldovan, alături de primarul Gheorghe Onul și alte persoane a luat parte la o recepţie a unui tronson de drum în lungime de 4,2 kilometri de drumuri comunale în Salva.

„Lucrările au început anul trecut și au fost finalizate în această vară, acum sunt asigurate condiții civilizate pentru viața de zi cu zi a oamenilor de aici. Îmi doresc ca de la toamnă să avem din nou parteneri de discuție la nivelul administrației centrale pentru a putea să promovăm alte proiecte. Acum suntem într-o sarabandă de recepții,d ar fără sarabandă de finanțări pentru altele noi. Sper că de la toamnă vom avea un Guvern interesat de cetățeni, nu de Bruxelles, care să ne sprijine pe noi cei din administrație pentru a dezvolta în continuare comunitățile. Iată că un proiect al Guvernului PSD, PNDL, dă viață satului românesc”, a precizat președintele CJ, Radu Moldovan.

De asemenea, preşedintele Radu Moldovan a anunţat că până la finalul anului urmează să fie recepţionate lucrările de modernizare a Şcolii Gimnaziale din Salva şi stabilizarea alunecării de teren a drumului care face legătura cu Mănăstirea „Izvorul Tămăduirii”.

(0)

Leave a Reply