bani

Peste 40.000 lei sancțiuni date de polițiștii bistrițeni

Poliţiştii bistriţeni au desfăşurat acţiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite, pe valea Someşului.
Astfel, la data de 13 octombrie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu inspectori din cadrul DSVSA și ingineri din cadrul Direcției pentru Agricultură, au organizat şi desfăşurat o acţiune pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

„Cu această ocazie au fost efectuate controale şi verificări de specialitate la agenți economici de pe raza orașului Năsăud, fiind constatată o infracțiune de evaziune fiscală, prevăzută de Legea nr. 241/2005. Totodată, au fost aplicate 19 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 43.300 lei şi au fost confiscate bunuri și numerar în valoare totală de 370 lei.

De asemenea, poliţiştii Serviciului de Ordine Publică au acţionat în cursul zilei de ieri pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite, pe Valea Someșului. Cu această ocazie au fost efectuate verificări şi controale în trafic, fiind aplicate 36 de sancţiuni în valoare totală de 15.250 lei şi au fost confiscate produse de panificaţie în valoare de 107 lei”, informează IPJ BN.

(0)

Leave a Reply