isj

Peste 90 dosare pentru titlul de „Profesorul anului”

La data de 1 septembrie vor fi anunțați un număr de 10 cadre didactice, selectate din 30 de nominalizări, în cadrul proiectului „Gala Educației”.
Proiect beneficiază de cofinanţare de la bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud pentru domeniul Cultură și se află în faza de evaluare a celor 97 de dosare depuse pentru acordarea titlului „Profesorul anului”. De asemenea, în perioada 1 – 30 septembrie urmează să fie realizate înregistrări audio-video pentru documentarul de promovare a imaginii nominalizaților. În 5 octombrie 2016, cu ocazia Zilei Educației, vor fi desemnați cei 10 câștigători.

Sunt nominalizați câte 3 profesori pentru fiecare dintre secțiunile: 1. Debutanți, 2. Educatori, 3. Învățători, 4. Profesori, 5. Ingineri, 6. Directori, 7. Directori educativi, 8. Performanță, 9. Voluntariat, 10. Hobby.

Cei 10 câștigători vor fi premiați în 5 octombrie 2016, cu ocazia Zilei Educației.

Locul desfășurării evenimentului va fi decis de comun acord de către partenerii de proiect: Asociația Argument, Inspectoratul Școlar Județean Bistrița-Năsăud, Librăriile Aletheia, Casa Corpului Didactic Bistrița-Năsăud, Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud.

(3)

Leave a Reply