asfalt

peste 90 % străzi se vor asfalta în Prundu Bîrgăului

În Prundu Bârgăului se vor asfalta peste 90 % după implementarea unui proiect care vizează modernizarea infrastructurii rutiere locale și pentru care municipalitatea a semnat contractul de finanţare.
Mai precis este vorba de un proiect pe Submăsura 7.2. – Investiţii în crearea şi modenrizarea infrastructurii de bază la scară mică, în valoare de un milion de euro.

Până acum au fost asfaltate câteva ulițe și de asemenea, au fost finalizate lucrările de execuției si implementare a rețelelor de apa și canalizare pe ulița de la „Oțelea”.

De asemenea, a fost asfaltat şi zona căii de acces la garajele noi de la blocuri, fiind amenajate parcările şi aleile pietonale din imediata apropiere a blocului 11.

„Cu întârziere va comunicam încheierea lucrărilor de asfaltare a caii de acces la garajele noi de la blocul 11 din Prundu Bîrgăului precum și amenajarea parcării și a aleii pietonale din imediata apropiere a acestui bloc”, a notat pe pagina de socializare Doru Crișan, primarul comunei Prundu Bîrgăului.

(10)

Leave a Reply