pntcd

Petru Sigartău: „Bistrița, pe calea dreaptă!”

Candidatul PNȚCD, Petru Sigartău, la Primăria municipiului Bistrița este de părere că municipiul Bistrița și locuitorii acestuia au destule resurse rămase încă neexploatate de administrațiile locale anterioare.

„Am ajuns la finalul campaniei electorale pentru alegerile locale, pe parcursul căreia am vorbit despre programul meu pentru municipiu – Bistrița, pe calea dreaptă!
În aceste săptămâni de campanie, am avut întâlniri cu dumneavoastră, am efectuat vizite la mai multe firme și am discutat cu oamenii mergând din casă în casă, pentru că am considerat că acesta este cel mai cinstit mod de a interacționa cu omul care urmează să pună ștampila pe buletinul de vot.
Consider că municipiul Bistrița și locuitorii acestuia au destule resurse rămase încă neexploatate de administrațiile locale anterioare. Este nevoie de o implicare activă a cetățeanului în luarea deciziilor din administrație și implementarea unor proiecte care să vină în întâmpinarea nevoilor imediate pe care Bistrița le are.
Rămân la ideea că banul public trebuie administrat corect, iar administrația publică locală trebuie să adopte transparența totală în luarea deciziilor și în derularea proiectelor și trebuie să urmărească creșterea calității lucrărilor care se efectuează.
Echipa de candidați ai PNȚCD pentru Consiliul Local Bistrița este formată din oameni cu pregătire, specializați pe diverse domenii: economic, juridic, social, educativ, oameni în care eu am încredere și care vă vor putea reprezenta cu cinste în forul legislativ al municipiului Bistrița. Știu că este nevoie de o reformă reală în administrația publică, iar aceasta se poate face doar dacă dumneavoastră vă prezentați la vot și votați oameni care au în structura de bază principii moral-creștine și valorile naționale în care am fost educați.
Eu vreau și pot demonstra că politica se poate face și de către oamenii cinstiți, cu frică de Dumnezeu și cu iubire față de aproapele nostru.
Așadar, pe cinci iunie 2016, ieșiți la vot și votați un primar de cuvânt, în persoana lui Petru Sigartău!” spune într-o postare pe pagina de socializare, Petru Sigartău.

(10)

Leave a Reply