pnl

PNL BN: „Ponta a dus minciuna la guvernare la cote stupefiante! „

PNL BN, susine într-un comunicat, că, Ponta a dus minciuna la guvernare la cote stupefiante.

„Minciuna „PSD, campion la absorbția fondurilor europene”
Guvernul Ponta nu a făcut mai nimic pentru pregătirea programelor aferente accesării fondurilor europene alocate României pentru perioada 2014-2020. A lăsat în urmă un teren înțelenit.
Guvernul Cioloș a trebuit să recupereze, în mai puțin de șase luni, cei doi ani și jumătate pierduți de Ponta, Teodorovici și guvernul PSD în privința pregătirii programelor pentru 2014-2020.
Dacian Cioloș: „Absorbția efectivă pentru 2014 – 2020 a început în mai 2016, la aproape doi ani și jumătate de la începerea exercițiului bugetar, după ce am desțelenit buruienișul lăsat de cei care acum strigă de pe margine”
Minciuna „Ponta este cel mai bun premier pe care l-a avut România”
Afirmația de mai sus este o minciună vizibilă din satelit și îi aparține lui Dragnea. A fost făcută în noiembrie 2015, la scurtă vreme după ce Ponta a pierdut frâiele guvernării după drama de la „Colectiv” și PSD a făcut un bilanț propagandistic al guvernării Ponta, din care Dragnea a făcut parte.
În realitate, guvernarea Ponta a fost o pacoste pentru România
Ponta a dus minciuna la guvernare la cote stupefiante, nemaiîntâlnite în istoria recentă a României. Nimeni n-a reușit să-i contabilizeze toate minciunile lui Ponta pe durata guvernării sale, așa de multe au fost. Minciuna a fost direct proporțională cu incompetența în guvernarea Ponta. Și ele au devenit branduri ale PSD pe care Dragnea le va onora cum se cuvine.

Guvernarea Ponta a statuat, pentru o lungă perioadă, ceea ce se ştia deja despre PSD dar nu la asemenea proporții: o promisiune PSD la guvernare are din start toate șansele să fie una mincinoasă !
Programul de guvernare PSD-Ponta conținea 159 de promisiuni. Dintre acestea, 122 au fost „uitate” sau s-au dovedit a fi minciuni grosolane. Doar 26 de promisiuni au fost îndeplinite.
Cu un asemenea bilanț, cine să-i mai creadă pe pesediști când promit în 2016 marea cu sarea ?”, se arată în comunicatul PNL BN.

(0)

Leave a Reply