pnl

PNL: „Demagogie şi dezinformare PSD”

Grupul de consilieri ai PNL Bistriţa, susține că PSD dezinformează și că PNL a făcut propunerea ca, din comisiile de evaluare care fac selecţia proiectelor finanţate nerambursabil de la bugetul local pentru ONG-uri, să nu mai facă parte anul acesta niciun om politic, primar, viceprimar sau consilier local.

„Grupul de consilieri ai PNL Bistriţa, specifică faptul că, în şedinta Consiliului Local al municipiului Bistriţa din data de 24.02.2016 au făcut propunerea ca, din comisiile de evaluare care fac selecţia proiectelor finanţate nerambursabil de la bugetul local pentru ONG-uri, să nu mai facă parte anul acesta niciun om politic, primar, viceprimar sau consilier local.

Considerăm, în continuare că, propunerea noastră este una necesară pentru transparenţa şi obiectivitatea cu care ar trebui evaluate proiectele eligibile pentru domeniile de activitate prevăzute în ghidul solicitantului. Comisiile de evaluare a proiectelor ce vor fi depuse trebuie să rămână mai ales într-un an electoral, cu o componenţă exclusiv formată din oameni din aparatele de specialitate ale primăriei, oameni care să facă selecţia într-un mod obiectiv şi fără a putea fi acuzaţi de favorizarea unor competitori care solicită finanţare de la bugetul local. Demagogia cu care consilierii locali ai PSD în frunte cu primarul municipiului ne-au obişnuit în ultima perioadă este una lipsită de sens. Avem speranţa, că majoritatea consilierilor din jurul edilului oraşului va înţelege acest lucru, iar genul acesta de politică, bazat de multe ori pe minciună şi dezinformare pe care danşii o practică în consiliul local trebuie sa dispară pe viitor” informează PNL BN.

(5)

Leave a Reply