PNTCD

PNȚCD a reînviat, la Bistrița!

Preşedintele PNŢCD, avocatul Aurelian Pavelescu, a fost prezent la Bistriţa pentru a superviza instalarea noii conduceri a acestei formaţiuni politice. Ezechiel Sighiartău, fratele fostului consilier judeţean PDL Ioan Sighiartău, a preluat şefia partidului de la Ioan Chira.
Noul preşedinte are la dispoziţie 10 zile pentru a forma un Birou Politic Judeţean.

„Cred că este un drum bun, că toţi cei care sunt români cu adevărat, toţi cei care sunt cinstiţi, care au în urmă o istorie la care ţin au locul în acest partid. Îi chemăm cu toată dragostea să fie alături de noi. Nu am venit să primim nimic, am venit să slujim semenilor noştri, o cauză dreaptă, istorică, o cauză care priveşte viitorul familiilor noastre, al copiilor şi nepoţilor. Îi chemăm pe toţi din toate sferele sociale să se înroleze alături de noi şi, din acest partid, să facem un steag de biruinţă în România aşa cum istoria ne spune că a fost şi încă credem că poate fi. În ţara aceasta sunt mulţi creştini, trebuie să se dea un sunet foarte clar pe această linie. Un sunet clar va înrola poporul român să meargă pe un drum bun”, a declarat Sighiartău.

Deşi e membru al Bisericii Penticostale, noul preşedinte al PNŢCD Bistriţa-Năsăud a spus că partidul este deschis oricărei confesiuni.

(16)

Leave a Reply