FOTBAL ISU- podium

Pompieri bistrițeni pe podium

Lotul de minifotbal al inspectoratului s-a calificat la turneul final al Cupei Asociaţiei Sportive a Pompierilor din România, de pe prima treaptă a podiumului.

„Rezultatele din anii trecuţi au pus o presiune suplimentară pe fotbaliştii bistriţeni, iar acest lucru s-a văzut în primul meci al turneului care a stabilit două dintre finalistele competiţiei”, informează I.S.U Bistrița.

Astfel, primul meci s-a terminat nefast pentru lotul ‪#‎ISUBistriţa‬, care a pierdut în faţa omologilor de la ISU Harghita, scor final 4-0.

„Cum cel mai bine se mobilizează în momentele grele, pompierii bistriţeni s-au regrupat şi nu au mai făcut niciun pas greşit. Au trecut, pe rând, de colegii la ISU Braşov (6-1), respectiv ISU Dolj (1-0).

Ultimul meci, în compania colegilor din Craiova, a fost extrem de disputat, fiind momentul care a stabilit clasamentul final al turneului organizat în mun. Târgu Mureş.

Felicitări băieţi, ştim că presiunea este mult mai mare la turneul final, dar aveţi parte de încrederea şi suportul nostru!” adaugă I.S.U Bistrița.

(6)

Leave a Reply