MOLDOVAN

Ponta: „Pot să merg peste tot cu fruntea sus fiindcă eu şi Guvernul ne-am făcut datoria”

Miting electoral în faţa Primăriei Beclean. Aici au fost prezenți primarul orașului Beclean- Nicolae Moldovan, fostul premier Victor Ponta, fostul ministru al Fondurilor Europene şi de Finanţe, Eugen Teodorovici, preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Radu Moldovan, senatorul Ioan Deneş, reprezentanţi ai bisericilor şi instituţiilor din oraş și sute de simpatizanți.

„Nu o să se supere nimeni dacă spun că, din Ardeal, Becleanul este Ponta la Beclean oraşul pe care îl iubesc cel mai tare. Oriunde merg, toate drumurile trec prin Beclean şi mă opresc puţin să îmi văd prietenii şi oamenii la care ţin. Fac lucrul acersta, în primul rând, pentru că pot sta lângă nişte oameni cu care mă mândresc. Tot ce a făcut Nicu Moldovan în toţi anii de când ne ştim mă face să mă simt mândru. Aveţi un primar extraordinar şi pentru asta vă felicit. Când am venit în Bistriţa şi m-am luptat ca Radu Moldovan să fie preşedintele CJ nu am greşit. E un preşedinte foarte bun pentru judeţul Bistriţa-Năsăud şi sunt convins că va fi în continuare, la fel ca toţi oamenii pe care i-au cunoscut şi i-am sprijinit, iar ei m-au sprijinit la rândul lor. Eu pot merge peste tot în Bistriţa-Năsăud cu capul sus şi cu mândria că oamenii pe care îi sprijin şi-au făcut treaba în faţa dumneavoastră. Mai pot să vin şi să spun că, atât timp cât am fost prim ministru niciunui pensionar nu i s-a tăiat pensia, iar bugetarilor nu li s-au tăiat salariile, ci li s-au adăugat bani la el. Cât am fost prim ministru nu a fost proiect pe care să nu îl finanţăm pentru ca oamenii să aibă o viaţă mai bună. Pot să merg peste tot cu fruntea sus fiindcă eu şi Guvernul ne-am făcut datoria faţă de români şi de România (…) Eu cred că, şi în acest an oamenii vor fi alături de candidaţii noştri, cei care ştiu să construiască. Sper să nu se strice prea mult anul ăsta ca să nu avem prea mult de reconstruit în anii care vin. (…) Cei răi câştigă dacă cei buni se dau bătuţi. Eu am venit să vă spun că, alături de aceşti oameni, nu ne dăm bătuţi, ne luptăm în continuare şi, până la urmă, vom reuşi ce ne dorim cel mai mult: ca dumneavoastră să fiţi mulţumiţi şi să vă mândriţi cu noi”, a precizat Victor Ponta, fostul premier al României.

De asemenea, Nicolae Moldovan, primarul ora;ului Beclean a precizat că între 2012 şi 2015 s-au făcut lucruri vizibile în oraşul Beclean.

„Victor Ponta nu a uitat niciodată de noi. Şi nu numai el. L-am adus aici şi pe domnul Eugen Teodorovici, ministrul Fondurilor Europene şi de Finanţe, dar şi pe cetăţeanul de onoare al oraşului Beclean, Radu Moldovan. Între 2012 şi 2015 s-au făcut lucruri vizibile în oraşul Beclean. Nu se face administraţia peste noapte cum cred unii. Se fac greu, dar atunci când ai o echipă puternică, o echipă care cunoaşte problemele oraşului Beclean, atunci e mai simplu să promovezi proiecte. Până când a venit Guvernul Ponta, spitalul era să se închidă sau să se compromită. Am reuşit cu echipa de acolo şi cu finanţări să reabilităm spitalul. Am reuşit să facem pentru grădiniţe, şcoli, tot ceea ce a trebuit să facem. Apoi, CJ s-a gândit cum să rezolvăm infrastructura de apă şi canal, începând cu staţia de tratare nouă, canalizare pe 23 de străzi, staţie de epurare nou-nouţă. Am reuşit toate aceste lucruri fiindcă aţi avut încredere în mine, aţi decis să fiu aici, iar în continuare am încredere că avem împreună lucruri mari de făcut. Nu s-au terminat problemele oraşului Beclean, de aceea, am decis să vin din nou la treabă, la muncă în următorii patru ani, să rezolvăm lucrurile majore cu care ne confruntăm. O problemă majoră este centura oraşului Beclean, dar am avut noroc cu Guvernul Ponta care ne-a introdus în Masterplanul de transport. Nu se face peste noapte centura oraşului Beclean. Am mare încredere în echipa de la Primărie, dar cea mai frumoasă şi mai puternică echipă sunteţi dumneavoastră. Cât veţi decide dumneavooastră să vă reprezint onest şi corect, atât timp voi rămâne să vă reprezint, la Guvern, la judeţ, la orice instituţie din statutul român. Voi rămâne acelaşi om pe care îl cunoaşteţi. De 20 de ani sunt aici. Am intrat în Consiliul Local ca cel mai tânăr consilier, dar stau cu fruntea sus că am reuşit câte ceva să facem. Împreună întotdeauna vom reuşi”, a precizat primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan.

Teodorovici consideră că acum „avem un Guvern care nu lucrează pentru noi şi România se duce acolo jos”.

„Aici la Beclean este un tricolor de care suntem mândri, o comunitate frumoasă care merită ceea ce a făcut pentru ea şi primarul, şi preşedintele CJ, şi Guvernul cât a putut el să facă. Din păcate, acum avem un Guvern care nu lucrează pentru noi şi România se duce acolo jos. În 5 iunie, votul e foarte important nu doar pe plan local şi ca mesaj pentru ceea ce vrea România, vrea altceva, nu mai vrea un guvern de tehnocraţi”, a adăgat Eugen Teodorovici, fost ministru.

Ponta a precizat că el și Guvernul și-au făcut treaba, deci poate merge cu fruntea sus.

„Nu o să se supere nimeni dacă spun că, din Ardeal, Becleanul este Ponta la Beclean oraşul pe care îl iubesc cel mai tare. Oriunde merg, toate drumurile trec prin Beclean şi mă opresc puţin să îmi văd prietenii şi oamenii la care ţin. Fac lucrul acersta, în primul rând, pentru că pot sta lângă nişte oameni cu care mă mândresc. Tot ce a făcut Nicu Moldovan în toţi anii de când ne ştim mă face să mă simt mândru. Aveţi un primar extraordinar şi pentru asta vă felicit. Când am venit în Bistriţa şi m-am luptat ca Radu Moldovan să fie preşedintele CJ nu am greşit. E un preşedinte foarte bun pentru judeţul Bistriţa-Năsăud şi sunt convins că va fi în continuare, la fel ca toţi oamenii pe care i-au cunoscut şi i-am sprijinit, iar ei m-au sprijinit la rândul lor. Eu pot merge peste tot în Bistriţa-Năsăud cu capul sus şi cu mândria că oamenii pe care îi sprijin şi-au făcut treaba în faţa dumneavoastră. Mai pot să vin şi să spun că, atât timp cât am fost prim ministru niciunui pensionar nu i s-a tăiat pensia, iar bugetarilor nu li s-au tăiat salariile, ci li s-au adăugat bani la el. Cât am fost prim ministru nu a fost proiect pe care să nu îl finanţăm pentru ca oamenii să aibă o viaţă mai bună. Pot să merg peste tot cu fruntea sus fiindcă eu şi Guvernul ne-am făcut datoria faţă de români şi de România (…) Cei răi câştigă dacă cei buni se dau bătuţi. Eu am venit să vă spun că, alături de aceşti oameni, nu ne dăm bătuţi, ne luptăm în continuare şi, până la urmă, vom reuşi ce ne dorim cel mai mult: ca dumneavoastră să fiţi mulţumiţi şi să vă mândriţi cu noi”, a precizat Victor Ponta.

După eveniment primarul Becleanului a mulțumit beclenarilor care au fost prezenți, printr-o postare pe pagina de socializare.

„Vă mulțumesc din suflet dragii mei beclenari pentru faptul că astăzi ați fost în număr așa de mare alături de mine și de echipa mea! Vă asigur de faptul că voi fi mereu un primar bun pentru dumneavoastră și voi face în așa fel încât să fim o comunitate unită întotdeauna. O să realizăm lucruri frumoase mai departe pentru Beclean, proiecte care ne vor face mândri că suntem beclenari. Sunt sigur de asta! Mă bucur că Victor Ponta, Emil Radu Moldovan și Eugen Teodorovici, partenerii noștri de nădejde, au fost și ei la întâlnirea de azi.

Am mare încredere în echipa de la Primărie, dar cea mai frumoasă și mai puternică echipă pentru mine sunteți dumneavoastră, cetățenii acestui oraș!”, a menționat Nicolae Moldovan.

(3)

Leave a Reply