Posturi libere la LEONI

LEONI angajează forță de muncă pe perioada verii.
Se oferă un salariu de 1350 lei/ lună, Bonuri de masă incluse și transport gratuit pentru persoanele care sunt din afara localității.
Vârsta minimă de angajare este de 16 ani împliniți.

LEONI semnifică competență de primă clasă în tot ceea ce ține de fire, cabluri, sisteme de cablare și produse conexe. Soluțiile inovatoare sunt utilizate la nivel global în industria de automobile, precum și în sectoarele industriale cheie, cum ar fi telecomunicațiile, IT, sănătate și energie. Axate pe livrarea de beneficii de înalt nivel către clienți, acestea oferă cele mai bune conexiuni posibile pentru aproape toate domeniile vieții moderne.

Fondată în 1917, LEONI este acum lider global în furnizarea de sisteme de cablare și tehnologie de cablu. Aproxmativ 75.000 de angajați, cu înaltă calificare, lucrează împreună în 32 de țări pentru a menține și extinde poziția firmei de lider global pe piață.
De asemenea, LEONI oferă un portofoliu unic de produse, tehnologii și servicii pentru aproape toate domeniile de sisteme de cablare si tehnologie de cablu. Lucrând în mod constant la extinderea portofoliului de produse, LEONI face un pas înainte, propunând soluții noi, ecologice, se arată pe site-ul oficial.
Pentru mai multe informații legate de job-urile vacante se poate apela la site-ul oficial unde se găsesc adresele de contact și numerele de telefon și totodată, la pagina de socializare a firmei aici.

 

(10)

Leave a Reply