EURES

Posturi vacante pentru educatoare! Vezi unde!

În perioada 4 – 6 iulie 2016 va avea loc la Sibiu, Hotel Continental, din Piața Unirii, nr.10, o selecţie pentru ocuparea a 10 posturi de educatoare în Germania.

„Sunt solicitate persoane care au absolvit fie liceul pedagogic cu specializarea Invăţător – Educator, fie Facultatea de Psihologie şi Ştiinţe ale Educaţiei cu specializarea Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar, promoţia 2015. Sunt necesare cunostinte de limba germana foarte bune, nivel B2/C1”, informează EURES ROMÂNIA.

Persoanele interesate trebuie să transmită CV-ul model Europass (Lebenslauf) DOAR în limba germană, însoţit de o copie a diplomei de bacalaureat (pentru absolvenţii liceului pedagogic cu specializarea Învăţător – Educator) sau o copie a diplomei de licenţă (pentru absolvenţii de studii superioare, specializarea Pedagogia Învăţământului Primar şi Preşcolar), precum şi o copie a certificatului/diplomei de atestare a cunoştinţelor de limbă germană nivelul B2/C1, la adresa de e-mail: simo@vij-stuttgart.de şi doar pentru monitorizare (fără feedback) la buc_eures@buc.anofm.ro.
Informaţii complete despre această ofertă se găsesc pe portalul EURES România, la adresa:http://eures.anofm.ro/.

(0)

Leave a Reply