inocenti

Poți susține copii cu dizabilități

Cei care doresc să susțină o cauză, un copil cu dizabilități o pot face prin donații pe care le pot duce la sediul Fundației Inocenți sau se pot alătura evenimentului care are loc la data de 11 mai în fața Palatului Culturii.

„Ai obiecte pe care nu le mai folosești?
Vrei să le valorizezi?
Noi îți dam ocazia să le folosești în sprijinul copiiilor speciali din viața noastră!
Vino cu piese de mobilier de dimensiuni reduse, bibelouri și elemente decorative, cărți, tablouri, gablonțuri sau orice alt lucru care crezi că poate folosi cuiva, la Fundația Inocenți și poți deveni un susținător al cauzei copiilor cu dizabilități.
De asemenea, creativitatea ta se poate face remarcată prin obiecte pe care să le aduci la garage sale-ul organizat în data de 11 mai, 2016, ora 15:00, în fața Palatului Culturii din Bistrița. Nu numai că munca ta va fi răsplătită în ochii admiratorilor, dar vei și contribui la susținerea unei cauze umanitare.
Garage sale-ul este doar una dintre activitățile zilei de 11 mai, la care se mai adaugă concert “ROTILOS” – solistul Florin Mândru a participat la “Vocea României” și un “Tresure Hunt – Inocenți”.
Aceste activități marchează evenimentul de a doua zi, 12 mai, 2016 – OLIMPIADA INOCENȚILOR, ediția a X-a”, informează Rotaract Bistrița.

(1)

Leave a Reply