RADU MOLDOVAN

Președintele PSD BN despre protocoalele încheiate cu UNPR și ALDE

Președintele PSD Bistrița-Năsăud, Radu Moldova a precizat în cadrul unei conferințe de presă că protocoalele încheiate cu UNPR și ALDE,  lasă decizia la nivelul conducerii organizațiilor județene.

„Acele protocoale lasă decizia la nivelul conducerii organizațiilor județene. Vedeți că sunt diferențe de la o comună la alta, de la un sat la altul. Eu îmi doresc ca acele protocoale să poată fi semnate la nivel județean și nu cred că vor fi probleme.
Vom avea discuții cu partenerii din UNPR și ALDE. Tendința majoritar covârșitoare este de a merge fiecare pe liste separate, să vedem cam ce pondere electorală avem fiecare și la toamnă să venim cu o anumită componență a listelor împreună cu UNPR, pentru că există o astfel de discuție care nu e prevăzută de protocoale, deci posibilitatea unor liste comune cu UNPR.
Dacă vorbim de ALDE, ei au declarat în repetate rânduri că își doresc și la locale și la parlamentare să meargă separat pe liste, pe picioarele lor, și se discută de o colaborare post alegeri locale și post alegeri parlamentare”, a precizat Radu Moldovan.

(20)

Leave a Reply