Preselecție pentru „Next Star”

Am fost contactați (în calitate de organizatori ai concursului „Copiii bistrițeni sunt talentați”) de organizatorii „Next Star” cu rugămintea de a-i ajuta să promoveze preselecția pe care o organizează în Bistrița în data de 28 iunie, precizează Bistrița Civică.

„Dan Negru te invita la casting! Esti mic, dar ai un talent MARE? “Next Star” este în căutarea copiilor talentați pentru cel de al 7-lea sezon. Marți, 28 iunie, începând cu ora 11, îi așteptăm pe copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 14 ani, la Palatul Copiilor din Bistrița.
La preselecție pot participa copii cu ORICE FEL DE TALENT. Știi să cânți cu vocea sau la un instrument, știi să dansezi, să pictezi, să faci teatru, ești dresor de animal, cunoști trucuri de magie, jonglerii, te pasionează speedcubing-ul și îți plac jocurile intelectuale, faci echilibristică sau acrobații pe cal, bicicletă, skateboard, trotinetă, ești cel mai tare la parcour sau manifești orice altă formă de talent? Poți deveni următorul “Next Star” și câștigătorul premiului de 20.000 de euro!
Înscrierile se vor face la fața locului, în baza actelor de identitate ale ambilor părinți și a certificatului de naștere al copilului. Echipa “Next Star” le urează succes tuturor candidaților!
Contact: nextstar@antenagroup.ro, tel: +40749.094.682”

(54)

Leave a Reply