lumanare

Primarul comunei Şieu a pierdut lupta cu viața

Olimpiu Iuga Napeu, primarul comunei Şieu, care la data de 21 iulie, trebuia să inaugureze lucrările de reabilitare a unui drum comunal DC 11, Șieu-Ardan, a făcut infarct și a fost transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureș. Medicii l-au operat de urgență, însă zilele trecute, acesta a pierdut lupta pentru viață.

Este al doilea primar social-democrat decedat în ultimii doi ani.

„Am aflat cu mare tristețe de vestea trecerii la cele veșnice a unui prieten drag și a unui coleg devotat, Primarul Comunei Șieu, Olimpiu Iuga Napeu.
Cuvintele de mângâiere pentru familia greu îndurerată sunt de prisos acum când și suflete noastre, ale prietenilor, sunt învăluite de durere!
În numele meu și al colegilor din organizația PSD Bistrița-Năsăud, vreau să exprim sincere condoleanțe familie prietenului nostru!
Rămas bun Olimpiu! Vei rămâne în amintirea noastră ca un om de care ne vom aduce aminte cu drag și cu mult respect!”, transmite Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu MOLDOVAN.

În august 2014, PSD a mai pierdut un primar în funcție, Constantin Rusu (Ciceu Giurgești), care a murit la vârsta de 79 de ani.

(11)

Leave a Reply