psd

PSD-iștii bistrițeni au depus dosarele

PSD-iștii bistrițeni au depus dosarele de candidați pentru alegerile parlamentare.

„Alături de colegii mei din PSD Bistrița-Năs-ud, ne-am depus dosarele de candidați la alegerile parlamentare din 11 Decembrie 2016. Voi candida pentru Camera Deputaților unde voi încerca să pun în practică experiența celor 8 ani cât am fost consilier municipal și Președinte de Comisie, a celor 4 ani cât am fost Consilier Județean și Președinte de Comisie, a celor peste 4 ani de Vicepreședinte al Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, dar mai ales voi acționa acolo cu hotărârea și motivarea ce mi-o dā dragostea pentru neamul românesc și valorile sale spirituale și materiale. Vă invit pe toți cei ce credeți în România și în viitorul nostru, să vă alăturați nouă. Eu cred în România. Eu cred în viitorul acestei țări!”, a precizat vicepreședinteșe CJ BN, Alexadnru Pugna.

Alegerile legislative au loc la data de 11 decembrie. Toți cei trei parlamentari PSD BN, în funcție ai partidului candidează pentru un nou mandat, al doilea, pe locuri eligibile.

Prima pe lista candidaților la Camera Deputaților este deputatul Doina Pană, vicepreședinte PSD la nivel național, fost ministru pentru Dialog Social și apoi al Apelor și Pădurilor, urmată de către deputatul Daniel Suciu, iar apoi de vicepreședintele Consiliului Județean Alexandru Pugna, care a candidat și în 2012, câștigând Colegiul 3 în dauna lui Ioan Oltean.

Locurile 4, 5, 6 și 7 sunt ocupate de Ana Gabriela Burduhos – secretar al Comisiei Superioare de Disciplină a Colegiului Medicilor Dentiști din România, Daniel Mihai Cotul – vicepreședinte TSD Bistrița-Năsăud, președinte TSD Șanț, administrator companie IT, Liana Nedelea – învățătoare la Colegiul Național ”Liviu Rebreanu” și Petru Traian Pavel – vicepreședinte TSD Bistrița-Năsăud, președinte TSD Chiuza, inginer agronom.

Pentru Senat, lista este deschisă de senatorul Ioan Deneș, apoi urmează Ioan Claudiu Grigore – inspector asigurări, Gabriela Onul – profesor și Ciprian Oprea Ceclan – consilier județean, președinte PES Activists Bistrița-Năsăud.

(7)

Leave a Reply