partidulverde

PV: „Noi am lăsat electoratul verde să aleagă singur primarul pe care-l va vota!”

Partidul Verde face parte din familia Verzilor Europeni, EUROPEAN GREENS, care are organizații puternice în toate statele Europei moderne, reușind rezultate politice notabile (noul președinte al Austriei, miniștrii în Olanda și Belgia, parlamentari europeni).

„Verzii bistrițeni candidează pentru Consiliul Local al municipiului Bistrița și pentru Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, renunțând din proprie inițiativă la a propune un candidat de primar în alegerile locale.
Motivul este unul foarte clar – NU AM DORIT SCINDAREA ELECTORATULUI, chiar dacă se emite ipoteza că primarul este locomotiva care trage partidul în lupta electorală.

Credința noastră este că o bună parte dintre candidații actuali deturnează electoratul principalilor candidați, în special când vorbim de un singur tur de scrutin. NOI, am lăsat electoratul verde să aleagă singur primarul pe care-l va vota!

Electoratul PARTIDULUI VERDE știe ce dorește de la verzii bistrițeni și ce le oferă verzii: normalitate, corectitudine, onestitate, devotament față de adevăratele principii ecologiste, protejarea mediului natural și grija față de bistrițean”, se arată într-o postare pe pagina de socializare a Partidului Verde, filiala BN.

(15)

Leave a Reply