RADU MOLDOVAN 2

Radu Moldovan cere anchetă

După ce un online a tras alarmă cu privire la infecțiile cu Clostridium Difficile în anul 2015, președintele CJ BN, Radu Moldovan, cere anchetă Consiliului Județean în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Bistrița. Potrivit online-ului, în 2015 au fost 78 de infecţii cu Clostridium Difficile în anul 2015.

„Am citit cu mare interes relatările dintr-un cotidian online local cu privire la existența în Spitalul Județean de Urgență Bistrița a bacteriei Clostridium Difficile.
Mâine dimineață voi cere reprezentanților Consiliului Județean în Consiliul de Administrație al Spitalului Județean de Urgență Bistrița, convocarea de urgență a Consiliului de Administrație și începerea unei anchete cu privire la situația semnalată în presa locală.
De asemenea, solicit public tuturor instituțiilor județene și centrale abilitate, să dispună anchete cu privire la situația la care se face referire în ziarul online!
Îmi sunt foarte dragi oamenii și tot ceea ce fac în calitate de Președinte al Consiliului Județean este din respect pentru oameni! Am atras zeci de milioane de euro în Sistemul Sanitar din Județul Bistrița-Năsăud pentru a asigura condiții foarte bune de muncă pentru personalul medical, dar mai ales condiții și servicii medicale de calitate pentru oamenii bolnavi!
Astăzi, văd aici o situație gravă care nu va rămâne ”în coadă de pește”! Viața oamenilor este cea mai importantă și toți cei vinovați, din neglijență sau rea intenție trebuie să plătească!
Sunt reprezentantul oamenilor, al celor mulți și dacă cineva a greșit, scurtând astfel viața unui om, trebuie să plătească!”, precizează Radu Moldovan.

(12)

Leave a Reply