Radu Moldovan și Daniel Suciu, la Ciceu Giurgești

Preoți, oficialități și credincioși s-au rugat și au asistat la oficierea Sfintei Liturghii care a avut loc la Biserica din Ciceu Giurgești.
Însuși IPS Andrei Andreicuț, Arhiepiscopul Vadului, Feleacului și Clujului și Mitropolitul Clujului, Maramureșului și Sălajului, a binecuvântat lucrările de renovare ale bisericii din Ciceu Giurgești.

„Am participat la Sfânta slujbă de sfințire a bisericii din Ciceu Giurgești.
Ca de obicei, Slujba Sfintei Liturghii, oficiată de un sobor de preoți, în frunte cu ÎPS Andrei, a umplut de bucurie sufletele celor prezenți.
Vreau să felicit doi oameni care s-au implicat activ în modernizarea lăcașului de cult, Domnul Primar Vasile Iuga, care a primit și „Ordinul Sfântului Pahomie de la Gledin” și pe prietenul meu, Deputatul Daniel Suciu, care a primit „Ordinul Sfinților Martiri Năsăudeni”.
De asemenea vreau să îl felicit și pe părintele Dan Constantin Iftimi care a devenit iconom stavrofor, datorită muncii și dedicării în slujba comunității din Ciceu Giurgești”, a notat președintele CJ BN, Radu Moldovan pe pagina de socializare.

„Părintele Dan Constantin Iftimi a avut un eveniment important. În prezența IPS Mitropolit Andrei, a resfințit biserica din Ciceu Giurgești și a devenit iconom stavrofor. Mă bucur de strădaniile lui și ale frumoasei lui parohii și mă bucur că am participat la un eveniment de suflet care a bucurat întreaga comunitate. Îl felicit pe domnul primar Vasile Iuga pentru Ordinul Sfântul Pahomie de la Gledin și le mulțumesc celor ce m-au distins cu Ordinul Sfinții Martiri și Mărturisitori Năsăudeni”, a menționat deputatul Daniel Suciu.

(6)

Leave a Reply