POMPIERI

Radu Moldovan: „Siguranța cetățenilor este prioritară!”

Președintele CJ BN, Radu Moldovan, consideră că siguranța cetățenilor este prioritară, de aceea a făcut în așa fel încât să atragă investiții de 5 milioane de euro, pentru echipamente care au redus timpii de intervenție a unităților speciale.

„Finanțarea, obținută prin intermediul a trei proiecte europene, a vizat achiziționarea a 6 Autospeciale de lucru cu apă și spumă, a 3 Ambulanțe de prim ajutor, a unei Autospeciale de intervenție și salvare la înălțime, a unei Autospeciale pentru descarcerări grele, a unei Autospeciale complexă de intervenție dar și a unei Ambulanțe de prim-ajutor, care va deservi Zona de Câmpie a județului, cu punct de lucru în Lechința.

Aceste echipamente sunt utilizate de ISU Bistrița-Năsăud și au redus semnificativ timpii de intervenție a unităților speciale, la problemele oamenilor: în zonele rurale, de la 21 de minute la 16 minute, iar în zonele urbane de la 10 minute la 6.

Vom continua să investim în siguranța locuitorilor județului Bistrița-Năsăud, pentru că nimic nu este mai de preț decât viața și sănătatea fiecărei ființe umane în parte.

Demonstrând că se poate. Împreună dezvoltăm judeţul Bistriţa-Năsăud!” spune Radu Moldovan.

(1)

Leave a Reply