job

Realizează-te ȋn Germania – Dă-ți o șansă!

Agenţia Federală de Muncă din Germania, prin intermediul Serviciilor de Plasare Internaţională IPS – ZAV face invitație în data de 3 noiembrie 2016, la „Ziua Europeană Online a Locurilor de Muncă!”

Acest eveniment se va desfășura doar online, ȋn data de 3 noiembrie, ȋn intevalul orar 09.00 – 16.00

„Scopul nostru este de a oferi lucrătorilor calificați europeni un spațiu ȋn care sa primească informații actualizate cu privire la condițiile de viață și muncă ȋn Germania, la aspectele culturale și economice din diferitele regiuni germane, precum și la modalitatea de găsire a unor locuri de munca interesante, și, nu ȋn ultimul rând, un spațiu care să ofere posibilitatea de a intra ȋn contact direct cu experții și consilierii EURES germani pentru a le adresa ȋntrebările cu privire la Germania, pe care v-ați dorit ȋntotdeauna să le adresați.
Ȋn calitate de persoane aflate ȋn căutare de noi oportunități de muncă ȋn Germania, veți găsi aici și instrumentele practice necesare aplicației dumneavoastră, cum ar fi C.V–ul, scrisoarea de aplicare/intenție, precum și alți factori care să vă permită participarea cu succes la procesul de selecție.
În plus, veți primi si informații utile cu privire la taxe si impozite, probleme de securitate socială și aspecte ce țin de recunoașterea calificărilor dumneavoastră profesionale.

Pentru a putea participa la Ziua Europeană Online a Locurilor de Muncă din data de 3 noiembrie 2016, trebuie să vă ȋnregistrați ȋn avans!

Așteptăm cu nerăbdare ȋnregistrarea și participarea dumneavoastră la evenimentul nostru”, se arată pe site-ul EURES România.

Link de utilizare, aici.

Ȋn data de 27 octombrie 2016, cele mai interesante locuri de muncă vacante selectate pentru acest eveniment, pot fi găsite doar online, ȋnsă puteți verifica informațiile și mai devreme de această dată.

(2)

Leave a Reply