alde

Reprezentanții ALDE BN și-au depus dosarele

Reprezentanții ALDE Bistrița-Năsăud și-au depus la data de 26 octombrie 2016, candidaturile pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

„Ca orice partid care are pretenţii şi noi, filiala ALDE Bistriţa-Năsăud, venim cu gândul de a avea rezultatele scontate, adică de a fi prezenţi în Parlamentul României după scrutinul din 11 decembrie, cel puţin cu un deputat şi un senator.

Am făcut tot posibilul ca în perioada de pregătire a listei candidaţilor pentru Parlamentul României să avem o listă echilibrată, cu oameni profesionişti, care corespund din punct de vedere moral, dar şi profesional.

Astăzi suntem mulţumiţi cu numele cu care ne prezentăm în faţa electoratului. Nu am nicio îndoială că fiecare dintre ei pot reprezenta segmente dintr-un program de guvernare. După cum se ştie, Parlamentul este instituţia unde se emană, se dezbat şi se promovează legi, iar legile şi modificările acestora trebuie să fie în sensul dorit de electori”, precizează Ioan Țintean, preşedintele ALDE Bistriţa-Năsăud.

Pentru Camera Deputaţilor, lista este deschisă de către preşedintele ALDE Bistriţa-Năsăud, Ioan Ţintean (economist, fost prefect, în prezent vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud), urmat de primarii comunelor Romuli şi Livezile, Ioan Moniţa şi Traian Simionca.

Pe locurile următoare se află avocatul Rafila Vintilă, directorul Oficiului Judeţean pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale, Sorin Roşu Mareş, profesorul Pompei Cocean (lider al organizaţiei judeţene de tineret a ALDE) şi omul de afaceri Nicu Popescu.

(11)

Leave a Reply