ipjbn

Reţinut pentru 24 de ore

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore pentru abateri la regimul rutier.

„La data de 21 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistriţa Năsăud au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Târlişua, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „Punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”, „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
În fapt, la data de 19 septembrie a.c., în timp ce conducea un autoturism pe DJ 171, în localitatea Agrieş, acesta a fost implicat într-un accident de circulaţie, soldat cu pagube materiale, în urma verificărilor efectuate de poliţiştii bistriţeni constatându-se faptul că autovehiculul este neînmatriculat şi că bărbatul nu deţine permis de conducere.
Totodată, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv, motiv pentru care a fost condus la Spitalul orăşenesc Beclean unde i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, informează IPJ BN.

Bărbatul, de 47 de ani, va fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean în vederea luării faţă de acesta a unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a conducătorului auto.

(1)

Leave a Reply