CATUSE

Reţinut pentru 24 de ore

Un tânăr a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

„La data de 27 octombrie a.c., poliţiştii au reţinut pentru 24 de ore un tânăr de 22 de ani, din Bistriţa, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Astfel, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 28 septembrie a.c.,cel în cauză ar fi lovit un bărbat de 31 de ani, din Bistriţa. Totodată, în urma cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că, în perioada august-octombrie 2016, tânărul de 22 de ani ar fi agresat o femeie de 30 de ani şi pe bărbatul de 31 de ani, fiind cercetat pentru infracţiuni de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu, hărţuire, ameninţare şi influenţarea declaraţiilor”, informează IPJ BN.

Cel în cauză urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.

 

 

(5)

Leave a Reply