ipjbn

Reţinut pentru 24 de ore

Față de un bărbat de 49 de ani, din Parva s-a luat măsura reținerii pe o perioadă de 24 ore, urmând a fi prezentat Judecătoriei Năsăud, cu propunere de arestare preventivă.

„La data de 29 noiembrie a.c., pe DJ 172 B, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud l-au identificat pe bărbatul de 49 de ani, în timp ce conducea o autoutilitară pe raza localităţii Parva.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că, cel în cauză are permisul de conducere suspendat, iar plăcuțele de înmatriculare aplicate autoturismului pe care îl conducea, aparţin altui autoturism.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind pozitiv şi a fost condus la spital pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei”, informează IPJ BN.

Astfel, s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

(2)

Leave a Reply