lunca ilvei-RETINUT

Reținut pentru 24 de ore! Află de ce!

Poliţiştii bistriţeni au identificat un bărbat, bănuit că a săvârşit infracțiuni de şantaj, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și amenințare.

„La data de 28 ianuarie 2016, poliţiştii au fost sesizaţi de o bistriţeancă în vârstă de 39 de ani cu privire la faptul că acesta ar fi şantajată de un bărbat, în vârstă de 41 de ani, din comuna Lunca Ilvei.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că, în urma unei relații dintre cei doi, încheiată în anul 2013, bărbatul ar fi început să o amenințe cu violențe și cu moartea, să manifeste un comportament intimidant la adresa acesteia şi chiar să o agreseze în casa mamei sale din comuna Ilva Mare”, informează IPJ BN.

De asemenea, acesta este bănuit că i-ar fi solicitat femeii să-i remită suma de 12.000 euro, pentru a înceta cu amenințările și comportamentul agresiv.

„Faţă de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunilor de şantaj, lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și amenințare”, adaugă IPJ BN.
Cercetările sunt continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale.

(10)

Leave a Reply