POLITIE

Reţinut pentru 24 de ore pentru furt

Un tânăr de 28 de ani din Viișoara au prins un tânăr care ar fi furat mai multe bunuri din două locuințe.

„La data de 3 martie a.c., în urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, poliţiştii bistriţeni au identificat un tânăr, în vârstă de 28 de ani, din Viişoara, bănuit de săvârşirea a două fapte de furt calificat. În fapt, în octombrie 2015, respectiv martie 2016, acesta ar fi sustras accesorii pentru pescuit, unelte electrice şi alte bunuri, din incinta a două imobile, situate în Viişoara”, informează IPJ BN.

Totodată, în sarcina acestuia au fost reţinute şi două infracţiuni de furt calificat şi una de furt, comise în perioada mai-decembrie 2015. Astfel, tânărul este bănuit că ar fi sustras dintr-o geantă, aflată în vestiarul unui magazin din municipiul Bistriţa, un portmoneu în care se aflau acte de identitate, carduri şi o sumă de bani şi că ar fi sustras un motofierăstrău din magazia unui imobil situat în Viişoara. De asemenea, în decembrie 2015, acesta ar fi sustras o borsetă, lăsată nesupravegheată într-un magazin din Bistriţa, în care se aflau acte, înscrisuri şi sume de bani în lei şi valută.

„Faţă de tânărul bănuit de comiterea furturilor a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de arestare preventivă”, adaugă IPJ BN.

Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a acestuia şi pentru recuperarea în totalitate a prejudiciului cauzat, în valoare de 15.820 de lei

(9)

Leave a Reply