ipjbn

Reținut pentru 24 de ore! Vezi de ce!

Un sucevean de 43 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru infracţiuni la regimul rutier.

„La data de 15 septembrie a.c. s-a dispus măsura reţinerii pe o perioadă de 24 ore, faţă de un bărbat de 43 ani, din Dornişoara, judeţul Suceava, pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul cu număr fals. Acesta urmează a fi prezentat în faţa unui judecător de drepturi şi libertăţi, pentru luarea unor măsuri preventive.

Bărbatul în cauză este bănuit că, la data de 8 septembrie a.c., în timp ce conducea un autoturism, pe raza localităţii Piatra Fântânele, a acroşat un biciclist de 13 ani, din aceeaşi localitate, care a pătruns pe carosabil de pe un drum lateral, fără să se asigure. Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea poliţiei”, informează IPJ BN.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a minorului, fiind transportat la Spitalul Judeţean Bistriţa Năsăud, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

„În urma investigaţiilor şi verificărilor efectuate de poliţişti la faţa locului a fost identificat autorul accidentului ca fiind un bărbat de 43 ani, din Dornişoara, judeţul Suceava. La domiciliul acestuia a fost găsit autoturismul implicat în accident care prezenta avarii şi care avea aplicate plăcuţe cu număr de înmatriculare fals”, adaugă IPJ BN.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în carea a avut loc evenimentul.

(10)

Leave a Reply