ipjbn

Reţinut pentru 24 de ore

A fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a condus nedeținând permis, dar și băut. Din păcate inconștiența unora aduce suferijnță altora, astfel că, în urma accidentului, au rezultat și ușoare vătămări ale pasagerilor, dar și a șoferului.

„La data de 23 mai a.c., s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat, în vârstă de 32 de ani, din comuna Chiuza, pentru săvârşirea infracţiunilor de „Vătămare corporală din culpă”, „Conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „Conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”.
În fapt, la data de 22 mai a.c., în timp ce conducea un autoturism pe raza localităţii Piatra, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule şi aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, într-o curbă la stânga acesta a pierdut controlul autovehiculului şi a colizionat un cap de pod.
Din accident a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto, precum şi a trei persoane aflate în autoturism, cu vârste cuprinse între 17 ani şi 33 de ani”, informează IPJ BN.

Bărbatul, de 32 de ani, va fi prezentat procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean în vederea luării faţă de acesta a unei măsuri preventive.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

(20)

Leave a Reply