VITAlia

Rezilierea contractului S.C. Vitalia Servicii pentru Mediu S.A

Declaraţia unilaterală de reziliere a Contractului de concesiune nr. 187/17.02.2014, transmisă de S.C. Vitalia Servicii pentru Mediu S.A.

„În data de 08.08.2016 S.C. Vitalia Servicii pentru Mediu S.A. înaintează Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară pentru gestionarea integrată a deşeurilor municipale în judeţul Bistriţa-Năsăud „Declaraţia unilaterală de reziliere cu privire la încetarea Contractului, cu efect imediat.”
De asemenea, Operatorul informează Asociaţia că va “asigura, în condiţiile legii, continuitatea prestării serviciului până la preluarea gestiunii serviciului de către un nou operator, dar nu mai mult de 90 de zile de la data prezentei”.
Adunarea Generală a Asociaţiei s-a întrunit astăzi, 09.08.2016 într-o şedinţă extraordinară în cadrul căreia s-a analizat Declaraţia unilaterală de reziliere transmisă de Operator şi s-au analizat modalităţile legale pe care Asociaţia le are la dispoziţie în vederea asigurării continuităţii Serviciului de salubrizare în judeţul Bistriţa-Năsăud.
Asigurăm cetăţenii judeţului Bistriţa-Năsăud că Asociaţia va depune toate diligenţele necesare, în conformitate cu prevederile legale în vigoare, în vederea continuităţii Serviciului de salubrizare în judeţ”, informează A.D.I. Deșeuri Bistrița-Năsăud.

(2)

Leave a Reply