lemn

Sacționați pentru material lemnos! Vezi unde!

Pe raza municipiului Bistriţa, poliţiştii bistriţeni împreună cu specialişti silvici din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au identificat un autocamion, care tracta o semiremorcă încărcată cu 47,81 mc material lemnos.

Din păcate, pentru conducătorul auto a prezentat un aviz de însoţire în care ar fi fost menţionaţi 33,43 mc material lemnos.

„Întreprinderea individuală din Bistriţa Bârgăului, care a eliberat avizul de însoţire, a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos, având o valoare de 21.514 lei, a fost predată în custodia organelor silvice”, informează IPJ BN.

Totodată, în timp ce efectuau serviciul de patrulare pe raza municipiului Bistriţa, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism, condus de către un bărbat, în vârstă de 32 de ani, din Tiha Bârgăului, care transporta material lemnos fără documente de provenienţă.

„Acesta a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar cantitatea de material lemnos, în valoare de 800 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării”, adaugă IPJ BN.

(17)

Leave a Reply