STEFAN SANGEORGZAN

Sângeorzan: „ALDE reprezintă Partidul Liberalilor Demni”

Fostul primar al comunei Feldru a explicat în cadrul unei conferințe a ALDE BN, faptul că a venit în acest partid deoarece este unul în care ai dreptul să îţi spui părerea şi punctul de vedere, chiar şi dacă aceste lucruri nu plac conducerii. De asemenea, ALDE reprezintă Partidul Liberalilor Demni.

„În politică e foarte greu să găseşti oameni de cuvânt, sunt foarte rari, iar când găseşti câte unul e bine să-l păstrezi. Ei bine, unul dintre oamenii care au făcut și politică şi administraţie și despre care lumea poate spune orice, dar în nici un caz că nu ar fi de cuvânt, este dl. Ţintean. Merge cu tine şi la câştig, dar şi la pagubă. Motivul pentru care suntem în această echipă, şi vom câştiga, este că Ioan Tintean este un om de cuvânt, iar ALDE reprezintă Partidul Liberalilor Demni.
Nu am nicio îndoială în ceea ce mă priveşte la Feldru și nici în ceea ce priveşte numele viitorului preşedinte al Consiliului Judeţean, care va fi Ioan Ţintean. Cunoscându-l îndeaproape, pot spun că tărie, în Postul Paştilor, că va fi un președinte foarte bun”, precizează primarul comunei Feldru, Ştefan Sângeorzan.

sursa foto: fb.

(4)

Leave a Reply