sanmartean

Sânmărtean a bătut palma cu Pandurii Târgu Jiu

Lucian Sânmărtean a revenit în liga întâi. Fotbalistul bistrițean a semnat un contract pe un an cu conducerea echipei Pandurii Târgu Jiu pentru care va juca în acest sezon. Are drept de prelungire pentru încă un sezon.

Mijlocașul bistrițean în vârstă de 36 de ani a bătut palma cu stafful celor de la Pandurii Târgu Jiu. A avut mai multe oferte însă a decis să îl ajute pe antrenorul Petre Grigoraş să-şi pună în practică filosofia ofensivă de fotbal.
Cu toate că gruparea gorjeană a pierdut câţiva fotbalişti importanţi – Săpunaru, Ropotan, Răduţ, Antal sau Nicoară conducerea a reuşit să aducă fotbalişti de valoare apropiată. Cireaşa de pe tort e reprezentată de Lucian Sânmărtean, este unul dintre cei mai tehnici jucatori ai ultimului deceniu din liga intai.
Mijlocaşul a evoluat în sezonul trecut în Arabia Saudită, la fosta echipă a lui Victor Pițurcă și a înscris 6 goluri în 20 de partide de campionat. Mijlocașul a mai jucat în cariera sa la echipe precum Steaua, FC Vaslui, Gloria Bistrița, FC Utrecht sau Panathinaikos.
Gorjenii lui Petre Grigoraş, îi întâlnesc în al treilea tur preliminar din Europa League pe israelienii de la Maccabi Tel Aviv.
În prima manşă de la Drobeta Turnu Severin Pandurii a fost învinsă cu scorul de 3-1. Partida retur este programată pentru mâine la ora 20.30.

(2)

Leave a Reply