alerg

Se aleargă pentru Spitalul Copiilor

Alerg pentru Spitalul Copiilor este un eveniment deosebit care nu este deloc o competiție, ci este doar o alergare simbolică.
Astfel, cei interesați pot participa la eveniment în data de 2 iulie, de la ora 10.00, în Parcul Municipal Bistrița.

„Acest proiect s-a născut din dorința unor suflete mari din București, de a face mai mult pentru copiii bolnavi de cancer, pentru că atunci când vrei ceva cu adevărat, chiar se poate!!!

Participarea la acest eveniment presupune donarea sumei minime de 1 leu, pentru a ajuta la construirea primului centru medical independent de oncologie și hematologie pediatrică din România. Mulți copilași suferă de această boală cumplită, dar cu ajutorul nostru, ei vor putea beneficia de tratamentele adecvate chiar în țara noastră căci sunt sigură că împreună, cu ajutorul fiecărui locuitor din această țară, vom zidi acest Spital!!!

Vă aștept cu mic cu mare, în data de 2 iulie (sâmbătă) de la ora 10, la ”ciuperca” din mijlocul parcului, în apropierea Casei de Cultură George Coșbuc. 

Pentru mai multe informații despre acest proiect minunat, puteți accesa linkul: www.1leu.org”, informează organizatorii.

(1)

Leave a Reply