bistrita

Se atribuie locuri de parcare

Municipalitatea, anunță faptul că se atribuie noi locuri de parcare.

„La data de 31.12.2016 expiră abonamentele de parcare tip reşedinţă pentru zona delimitată de străzile Octavian Goga, Iosif Vulcan, Aleea Tineretului, Împăratul Traian, Independenţei, Aleea Sălciilor, Aleea Şoimilor şi Solomon Haliţă. Prin urmare, în conformitate cu art. 51 din Regulamentul de atribuire a locurilor de parcare din parcările de reşedinţă ale municipiului Bistriţa, aprobat prin Hotărârea nr. 31/29.03.2012 a Consiliului Local al municipiului Bistriţa, la expirarea perioadei de valabilitate a abonamentelor de parcare tip reşedinţă, acestea se vor prelungi cu încă 12 luni, cu condiţia achitării tarifului aferent.
Pentru prelungirea perioadei de valabilitate, utilizatorul locului de parcare se va prezenta la casieria Direcţiei Patrimoniu din strada Gheorghe Şincai nr. 2, în vederea achitării tarifului aferent locului de parcare, respectiv tariful de bază sau tariful licitat, după caz.
În cazul în care utilizatorul locului de parcare nu achită tariful aferent locului de parcare până la data de 10.01.2017, va pierde dreptul de prelungire a abonamentului, iar locul de parcare va fi reatribuit altor solicitanţi. După această dată, plăcuţa de rezervare cu numărul de înmatriculare va fi ridicată, iar pentru remontarea plăcuţei se va achita taxa de 50,00 lei.

ATENŢIE:
– în cazul în care s-a schimbat numărul de înmatriculare al autoturismului pentru care s-a eliberat chitanţa, este necesară depunerea copiei noului certificat de înmatriculare;
– în cazul în care v-aţi schimbat numărul telefonului mobil, sunteţi rugat să îl comunicaţi pe cel actual”, informează municipalitatea.

(5)

Leave a Reply