primarie

Se caută consilier juridic grad debutant la Serviciul juridic

Primăria municipiului Bistriţa organizează în data de 4 octombrie 2016, ora 10.00 proba scrisă şi în data de 6 octombrie 2016, orele 10.00 interviu.
Mai exact pentru concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice pe durată nedeterminată de consilier juridic grad debutant la Serviciul juridic, evidență documente – Direcția administrație publică, juridic.

Cei interesați, trebuie să fie absolvenți de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în specializarea drept.

„Condițiile generale de participare: sunt cele prevăzute la art. 54 din Legea nr. 188/1999* Statutul funcționarilor publici, republicată cu modificările şi completările ulterioare”, informează municipalitatea.

Concursul constă în probă scrisă şi interviu.
Concursul se va desfăşura la sediul Primăriei municipiului Bistriţa – Piaţa Centrală nr. 6.
Dosarele de înscriere la concurs se depun la Primăria municipiului Bistrita, Biroul resurse umane, organizare, în termen de 20 zile de la data publicării anunțului de organizare a concursului, începând cu data de 02 septembrie 2016 până în data de 21 septembrie 2016, inclusiv.
Anunțul și bibliografia pentru concurs se afişează la sediul instituţiei şi pe site-ul www.primariabistrita.ro (Primăria – informaţii administrative – anunţuri posturi vacante) începând cu data de 2 septembrie 2016.

(3)

Leave a Reply