primarie

Se caută consilier juridic grad principal la Serviciul juridic

Primăria municipiului Bistriţa organizează în data de 11 octombrie 2016, ora 10.00, proba scrisă și în data de 13 octombrie 2016 orele 10.00, interviu, pentru concursul de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice, pe durată nedeterminată, de consilier juridic grad principal la Serviciul juridic, evidență documente – Direcția administrație publică, juridic.

Cei interesați trebuie să fi absolvit de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în specializarea drept și să aibă vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcției publice, de minim 5 ani.

„Condițiile generale de participare sunt cele prevazute la art. 54 din Legea nr. 188/1999* – Statutul funcționarilor publici, republicată cu modificările si completările ulterioare” informează municipalitatea.

Concursul constă în probă scrisă şi interviu și se va desfăşura la sediul Primăriei municipiului Bistriţa – Piaţa Centrală nr. 6.
Dosarele de înscriere la concurs se depun la Primăria municipiului Bistrita, Biroul resurse umane, organizare în termen de 20 zile de la data publicării anunțului de organizare a concursului, începând cu data de 09 septembrie 2016 până în data de 28 septembrie 2016 inclusiv.

„Anunțul și bibliografia pentru concurs se afişează la sediul instituţiei si pe site-ul www.primariabistrita.ro (Primaria – informaţii administrative – anunţuri posturi vacante) începând cu data de 09 septembrie 2016”, adaugă municipalitatea.

(3)

Leave a Reply