camelia ilisuan

Se caută director la CJAS BN

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) organizează concurs, în data de 2 martie 2016, pentru ocuparea postului vacant de preşedinte – director general la Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) BN.

Termenul limită de depunere a dosarelor este data de 19 februarie 2016, iar până pe 24 februarie se vor afişa rezultatele selecţiei dosarelor de înscriere.

Concursul va consta într-o probă scrisă, care se va desfăşura pe data de 2 martie, şi un interviu, care va avea loc în maximum patru zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Competenţele manageriale vor fi testate prin susţinerea unui plan de management pentru atingerea obiectivelor prin raportare la indicatorii de performanţă aprobaţi prin Ordinul preşedintelui CNAS 799/2015.

CJAS BN a fost condusă, de către Camelia Ilișuan. Contractele de management ale preşedinţilor – directorilor generali ai caselor judeţene de asigurări de sănătate au încetat în data de 30 septembrie în urma actualizării indicatorilor de performanţă, a anunţat Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Concomitent cu concursul de la BN se vor desfăşura concursurile pentru ocuparea posturilor de preşedinte-director al Caselor de Asigurări din: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Neamț, Botoşani, Brăila, Braşov, Buzău, Călăraşi, Cluj, Constanţa, Covasna, Dâmboviţa, Dolj, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mureş, Mehedinţi, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea, Bucureşti şi Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranţei Naţionale şi Autorităţii Judecătoreşti.

(21)

Leave a Reply