CINEMA

Se poate vizita noua sală de cinema

Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunțat că bistrițenii curioși să vadă cum a ieșit noua sală de cinema, vor putea să o viziteze de joi până duminică.

„Un vis pe care l-am avut încă de la preluarea primului mandat de Președinte al Consiliului Județean a fost să avem în Bistrița un Centrul Multicultural cu o Sală de Cinema 3D, la fel ca în Cluj-Napoca sau Târgu-Mureș.
Acest vis, al meu și cred a zeci de mii de tineri care nu vor mai nevoiți să meargă sute de kilometri pentru a vedea un film, este astăzi o realitate! În pozele atașate găsiți imagini cu ultimele imagini de la Centrul Cultural ”Dacia” și de la Cinematograful ”Adrian Pintea”.

De joi 18 august și până duminică 21 august, în intervalul 10:00 – 22:00, toți cetățenii județului care vor să viziteze noul Centru Cultural ”Dacia” cu Sala de Cinema 3D ”Adrian Pintea” pot să o facă în mod gratuit!
De asemenea, vă amintesc că în incinta CC ”Dacia” mai avem și o Sală de Spectacole ultramodernă și o cafenea!
Mă bucur tare mult de modul în care au ieșit lucrările la acest Centru, pentru că oamenii din județul nostru merită ce e mai bun și vă invit pe fiecare dintre dumneavoastră să vizitați acest loc pentru petrecerea timpului liber!” a precizat Radu Moldovan.

(14)

Leave a Reply