COMPLEX SPORTIV SI POLIGON

Seserman, pentru poligon auto și complex sportiv

Candidatul pentru Primăria municipiuli Bistrița, Alin Seserman, susținut de partidul M10, vrea să creeze un poligon auto, dar și o bază sportivă pe strada Zefirului pentru ca cei care nu sunt puțini, copii să aibă unde să își petreacă timpul liber în beneficiul sănătății lor.

„Bistrița nu are un poligon auto. Nici județul nu are unul amenajat. Într-un oraș aglomerat un poligon unde tinerii să învețe să conducă este mai mult decât necesar. E nevoie de o zonă liberă pentru ca cei care învață să conducă să se acomodeze cu primile instrucțiuni înainte de a ieși din trafic. E un proiect pe care o să-l demarez imediat.

Complexul sportiv și de recreere pe strada Zefirului este un proiect pe care vreau să-l demarez imediat.

Zona pe care se află fosta uzină termică are o întindere de peste 3 ha teren, proprietatea Primăriei Bistrița. În urmă cu mai mult timp am propus să realizăm o bază sportivă nouă pentru copii, cu terenuri pe fiecare ramură sportivă și cu spații de socializare pentru părinții care îi însoțesc. În vacanța școlară de vară, miile de copii bistrițeni au puține opțiuni pentru a se putea juca. Bazele sportive sunt în general închiriate, iar municipalitatea nu a creat astfel de locuri care să fie și apropiate de oraș”, spune Alin Seserman.

(7)

Leave a Reply