seserman

Seserman: „Să sprijinim producătorii autohtoni la modul real”

Alin Seserman, candidează independent pentru Primăria municipiului Bistrița și este de părere că programul „cornul și laptele” ar trebui înlocuit și consideră că există destui bani pentru 3 mese calde plus desert.

„Le-am transmis familiilor tinere că programul laptele și cornul îl vreau înlocuit cu o masă caldă sau verde pentru toți copiii bistrițeni. Sunt pline piețele de legume, cu prețuri de un leu kg la cartofi sau varză. Hai să sprijinim producătorii autohtoni la modul real și pentru a face față invaziei comerțului industrial și să înlocuim napolitanele cu o masă sănătoasă. Nu vreau să trec în revistă tot ceea ce ar trebui să treacă pe plan secundar în chestiunea cheltuirii banilor de la bugetul orașului, că bani sunt pentru trei mese, toate cu desert. Cât privește prioritățile orașului am impresia că o bună parte dintre noi au copii. Important e ca toți copiii să crească sănătoși, iar pe urmă vedem ce face fiecare”, spune într-o postare pe pagina de socializare, Seserman.

De asemenea, acesta precizează că, „candidatul independent poate aduna voturile celorlalți”.

„6 din 10 români ar opta pentru un candidat independent, conform ultimului sondaj IRES. Conform sondajelor care circulă prin Bistrița, Ovidiu Crețu ar fi cotat în jurul a 30%, în timp ce Alin Seserman independent 18%, ALDE cu Vasile Moldovan 15% si PNL-PDL cu Stelian Nechita Dolha 12%. E clar că doar candidatul independent poate aduna voturile celorlalți, care au în spate doar partidul. Cine votează ALDE sau PNL-PDL votează pentru partide deci pot urma mesajul partidelor de a susține un candidat. Susținerea mea este mare din partea celor care nu mai doresc să voteze USL adică PNL-PSD. Așadar putem câștiga în fața lui Ovidiu Crețu printr-un mesaj clar al PNL-PDL-ALDE pentru a mă susține. Ar fi un mesaj bun mai ales că Stelian Dolha a declarat în urmă cu puțin timp că nu are domiciliu în Bistrița”, mai spune Seserman.

(7)

Leave a Reply