VIA MARIA THERESIA

Shimbare de dată pentru Maratonul Via Maria Theresia !

A treia ediție a Maratonului Via Maria Theresia are loc la data de 13 aprilie.

Până acum s-au înscris peste 300 de persoane din întreaga țară. Înscrierile se fac până în 10 iulie, în funcție de locurile disponibile.

Maratonul Via Maria Theresia, cu finish la Piatra Fântânele, va avea următoarele probe: semimaraton, maraton, ultramaraton, triatlon, drumeție și, probă nou introdusă, triatlon echipă.

Totodată, proba de mountainbike nu va mai fi inclusă în competiția din acest an.
De asemenea, probele de semimaraton şi maraton vor va avea punctul de start de la fostul bloc de exploatare minieră (Colibiţa), zona Valea Colbul. Proba de triatlon va avea punctul de start de la Lacul Colibiţa. Proba de ultramaraton va avea punctul de start de la Cantonul Silvic Piatra Fântaânele, având acelaşi traseu ca şi în ediţiile precedente. Participanţii la proba de ultramaraton, se pot caza în zona Piatra Fântânele, iar cei care doresc să campeze pot să folosească terenul de lângă campusul Tăşuleasa Social.

La prima ediție a acestui eveniment sportiv s-a inaugurat poteca tematică Via Maria Theresia, reamenajată de asociaţia Tăşuleasa Social cu sprijinul partenerului său, Raiffeisen Bank. Maratonul Via Maria Theresia este o competiție de alergare montană și parte integrantă a proiectului cu acelaşi nume, cel mai mare al Asociaţiei Tăşuleasa Social.

(5)

Leave a Reply