politie

Și-a curmat viața cu arma din dotare

Gestul unui polițist a bulversat o comunitate din Bistrița-Năsăud.

Mai exact este vorba de șeful de post din Reteag, care și-a pus capăt zilelor în această dimineață. Acesta s-a împușcat în piept cu arma din dotare.

Potrivit unor surse neoficiale, subcomisarul Ioan Tomoiagă ar fi lăsat un bilet de adio chiar în biroul unde s-ar fi împușcat în care își cere scuze pentru gestul extrem la care a recurs, fără a preciza care au fost motivele care l-au determinat să-și ia viața. În urma sa au rămas două fete, de care rămân se va îngriji de acum doar mama, învățătoare în orașul Beclean.

„În dimineața zilei de 25 aprilie 2016, în jurul orelor 8.00, șeful secției nr.8 Poliție Rurală Petru Rareș, a fost găsit de către un coleg în birou prezentând leziuni provocate prin împușcare la nivelul pieptului. A fost Ambulanța, personalul medical constatând decesul. În cauză se efectuează cercetări sub supravegeherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean”, a precizat agent de poliţie Alexandra Vereşezan, IPJ BN.

Potrivit celor care îl știau, polițistul nu a dat semne în ultima vreme, că ar vrea să își pună capăt zilelor.
Ioan Tomoiagă lucra în structurile M.A.I. din 1995, lucrând la ordine publică în Beclean în perioada 1995-2002. Din anul 2009 subcomisarul era șeful poliției rurale Petru Rareș.

(13)

Leave a Reply