PETRU SIGARTA

Sigartău spune că știe ce vor bistrițenii

Candidatul PNȚCD, la Primăria municipiului Bistrița, consideră că știe ce își doresc bistrițenii și spune că „vrea” să înlăture corupția din administrația publică locală.

„Dragi bistrițeni,
Mă adresez direct dumneavoastră, pentru că știu că vă doriți să trăiți într-un oras curat, aerisit, cu străzi curate și asfaltate. Știu că aveți nevoie de parcări, locuri de muncă sigure și înlăturarea birocrației. Știu că aveți nevoie de un oras în care să vă puteți desfășura activitățile zilnice în liniște și siguranță.
Știu că toate acestea sunt realizabile atunci când oamenii au speranță și credință, respect, libertate și dragoste față de țară.
Candidez pentru că îmi doresc înlăturarea corupției din administrația publică locală, vreau ca drepturile și libertățile fundamentale ale dumneavoastră să fie respectate, astfel încât strada să fie asfaltată chiar dacă acolo nu locuiește nici un politician, școala să ofere tuturor copiilor egalitate de șanse, fără a se ține cont de apartenența politică a părințiilor, vreau să ocupați locurile de muncă meritate, fără să vă loviți de pilele politicienilor pe respectivele posturi, precizează candidatul pentru Primăria Bistrița, al PNȚCD, Petru Sigartău, pe pagina de socizalizare.

(9)

Leave a Reply