ROBERT SIGARTAU

Sighiartău: „Susțin familia tradițională!”

Președintele PNL Bistrița-Năsăud, consilierul județean Robert Sighiartău, este de părere că ceea ce se încearcă legat de familia tradițională, sunt schimbări care vor distruge chiar conceătul de căsătorie.

„Suntem martori oculari ai unei revoluții culturale, care dacă va triumfa va avea repercusiuni asupra copiilor noștri.
Avem motive să credem că această revoluție de a „reface” familia, are potențialul de a distruge însuși conceptul de căsătorie împreună cu libertatea religioasă.
Avem datoria să menținem standardele biblice fără șovăire, dar in același timp să vorbim cu o voce care aduce vindecare și salvare.
Susțin demersul Coaliției pentru familie, care dorește ca familia să rămână, în mod ferm, definită în legislație ca instituția fundamentală pentru societate, întemeiată pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie”, a precizat Robert Sighiartău.

De asemenea, prim-ministrul Dacian Cioloș a pledat pentru respectarea ideii de familie tradițională.

„Avem o Constitutie, cred ca familia e un element important, un nucleu al societatii din Romania. Și nu cred ca ideea de familie in Romania ar trebui sistematic pusă în contradictie cu ideea de toleranță”, a precizat Cioloș.

Reamintim că în iulie 2016, la Curtea Constituțională, punctul de vedere al guvernului Cioloș a fost împotriva excepției depuse de un cuplu de homosexuali, invocând ordinea socială, bunele moravuri și importanța căsătoriei în societate.

(45)

Leave a Reply